Visa tájékoztató

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a Vendég Információs Zárt Rendszer Adatbázis (VIZA) szabályairól:

A jelenlegi szabályok szerint minden Vendégtől fényképes igazolványt (személyi igazolvány, vagy útlevél) kell kérnünk érkezéskor. (A szabályozás kisgyermekekre, babákra is vonatkozik.)

A turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény kötelezi a szálláshely-szolgálatót, hogy a vendégek törvényben meghatározott adatait a Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse. A Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ). A törvénymódosítással bevezetett tárhely feladatait a Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA) rendszer látja el.

A VIZA rendszerről bővebb információ itt olvasható Vizainfo.hu.

Abban az esetben, amennyiben a vendég a jogszabályban előírt kötelezettségnek nem tesz eleget, és emiatt a szálláshely – szolgáltatást nyújtó Agárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt. a tartózkodást, illetve a szolgáltatást jogszabályi előírás okán megtagadni köteles.

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő Zrt. csapata nevében kellemes és élményteli kikapcsolódást kívánunk Kempingünkben és Fürdőnkben!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!