Szauna

A fedett családi élménymedencétől egy karnyújtásnyira helyezkedik el a fürdő nyugalomszigete. A szaunakert különböző hőmérsékletű finn-, infra-, levendula- és gőzkabinokkal, csobbanó medencével és egy mediterrán hangulatú, fedett és nyitott relaxációs helyiséggel gondoskodik a pihenni vágyók nyugalmáról, melynek szabadtéri részén egy 6 személyes hidrokád is helyet kapott. A szaunázás szerelmeseinek különleges szauna felöntésekkel kedveskedünk.

 

Kedves Vendégeink!

 

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a szaunahasználathoz szaunalepedőt biztosítunk az alábbi feltételekkel:

  • A szaunalepedőt szaunajegyhez rendeljük (egy jegy, egy lepedő), azaz nem áll módunkban minden szaunakörhöz új lepedőt biztosítani!
  • A díjmentesen kapott szaunalepedőn felül igényelt lepedők már különdíjért vehetők igénybe 450Ft/db áron a fürdő recepcióján!
  • A szaunalepedő használata kötelező (saját törölköző alkalmazása esetén is, mely alkalommal a törölköző alá szükséges teríteni a szaunalepedőt)!

Szaunafelöntés

A szaunafelöntés egy különleges szertartás, amikor a szaunamester egy kellemes illóolajos vagy egyéb adalékos vizes oldattal meglocsolja a szaunaköveket és közben egy különleges legyezési technikával eltávolítja a szaunázót körülvevő izolációs réteget. Mindeközben gondoskodik a vendégek szórakoztatásáról, pihentetéséről, mellyel testi-lelki felüdülést nyújt a résztvevőknek. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy a szaunafelöntések a nyári szezonon kívül a hétvégén és ünnepnapokon különdíj ellenében igényelhetők (lásd: árjegyzék).

 

 

Szauna felöntési rend

2018. június 1-től visszavonásig

NapokIdőpont Felöntés neveFelöntés helyszíne
Hétfő, szerda, péntek 
18:00Ízes élet

(fűszeres)

Felöntő szauna
19:00Hűsítő

(jeges-mentolos)

Felöntő szauna
Kedd, csütörtök
18:00Tengerparti hangulatban

(sós)

Gőzkabin
19:00Könnyed nyári estékre

(sörös)

Felöntő szauna
Szombat, vasárnap, munkaszüneti nap
 
 
18:00Nyár esti romantika

(virágos)

Felöntő szauna
19:00Limonádé

(jeges-citrusos)

Felöntő szauna
A megfelelő egészségjavító hatás érdekében min. 4fő résztvevő esetén tartjuk meg felöntéseinket!

Galéria