Szauna

A fedett családi élménymedencétől egy karnyújtásnyira helyezkedik el a fürdő nyugalomszigete. A szaunakert különböző hőmérsékletű finn-, infra-, levendula- és gőzkabinokkal, csobbanó medencével és egy mediterrán hangulatú, fedett és nyitott relaxációs helyiséggel gondoskodik a pihenni vágyók nyugalmáról, melynek szabadtéri részén egy 6 személyes hidrokád is helyet kapott. A szaunázás szerelmeseinek különleges szauna felöntésekkel kedveskedünk.

Kedves Vendégeink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a szaunahasználathoz szaunalepedőt biztosítunk az alábbi feltételekkel:

    • A szaunalepedőt szaunajegyhez rendeljük (egy jegy, egy lepedő), azaz nem áll módunkban minden szaunakörhöz új lepedőt biztosítani!
  • A díjmentesen kapott szaunalepedőn felül igényelt lepedők már különdíjért vehetők igénybe 450Ft/db áron a fürdő recepcióján!
  • A szaunalepedő használata kötelező (saját törölköző alkalmazása esetén is, mely alkalommal a törölköző alá szükséges teríteni a szaunalepedőt)!

Szaunafelöntés

A szaunafelöntés egy különleges szertartás, amikor a szaunamester egy kellemes illóolajos vagy egyéb adalékos vizes oldattal meglocsolja a szaunaköveket és közben egy különleges legyezési technikával eltávolítja a szaunázót körülvevő izolációs réteget. Mindeközben gondoskodik a vendégek szórakoztatásáról, pihentetéséről, mellyel testi-lelki felüdülést nyújt a résztvevőknek. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy a szaunafelöntések a nyári szezonon kívül a hétvégén és ünnepnapokon különdíj ellenében igényelhetők (lásd: árjegyzék).

Szauna felöntési rend

2019. június 3. – visszavonásig

Díjmentes felöntések alkalmával min. 4 fő résztvevő esetén tartjuk meg felöntéseinket!

IdőpontFelöntés neveFelöntés helyszíne
Hétfő, Szerda, Péntek   
 17:30Nyári szellő

(citrus-ilang-ilang-vanília)

Felöntő szauna
 18:30Lágy szellő

(cédrusfa-citrus-klementin)

Felöntő szauna
Kedd, Csütörtök   
 17.30Frissítő fuvallat

(menta-bazsalikom-citrus)

Felöntő szauna
 18.30Jeges borzongás

(kubeba-menta-ánizs)

Felöntő szauna 
Szombat, Vasárnap, munkaszüneti nap

(térítés ellenében)

   
 17:30Lágy szellő

(cédrusfa-citrus-klementin)

Felöntő szauna
 18:30Jeges borzongás

(kubeba-menta-ánizs)

Felöntő szauna

Galéria