Babák a medencékben!

Most már tényleg nyakunkon a nyár, lassan a „VAKÁCIÓ” is felkerül a táblákra és kezdetét veszi strandszezon.

A babákkal érkező családokat megújult bútorzatú baba-mama szobával várjuk (a női öltözőben), ahol igyekszünk igényeiknek megfelelő, intim helyet biztosítani az édesanyáknak és gyermekeiknek.

Reméljük, hogy a várva várt jóidő beköszöntével, a hamarosan nyitó kültéri élménymedencénk megtelik önfeledten pancsoló gyerekekkel. 😊 A következő sorokban összeszedtünk néhány jótanácsot, hogy a babákkal és kisgyermekeikkel maximálisan ki tudják élvezni a strandolás élményét.

Úszópelusok… Ma már számos fürdőnadrág típus közül választhatnak a szülők.  Az egyszerhasználatos pelusok nagy előnye, hogy könnyen, gyorsan, praktikusan használhatók. A hagyományos úszópelenkák általában vízálló külsővel rendelkeznek, melyek nem duzzadnak meg a vízben, kényelmesen illeszkednek a baba alakjához. Remek nedvszívó képességgel rendelkeznek, a csere gyakoriságára azonban figyelni szükséges.

A környezetvédelmi szempontot is szem előtt tartó szülők számára a mosható fürdőpelenka a legjobb választás, hiszen elég pár darabot beszerezni, használatával nem szennyezzük környezetünket. A belebújós, patentos vagy tépőzáras fazonok tökéletesen zárnak, elkerülve ezzel a baleseteket.

Fényvédelem… Rendkívül fontos a babák és kisgyermekek érzékeny bőrének védelme a napfény káros sugarai ellen. A vízben és a szabadban mindenképp érdemes sapkát és természetes összetételű naptejet alkalmazni. A parton pedig ajánlott egy könnyű, jól szellőző, világos ruhát húzni a kicsire és árnyékos, védett helyet keresni a pihenésre. Fürdőnkben ehhez minden adott, hiszen ápolt, puha pázsittal, árnyas fákkal, és napvitorlákkal árnyékolt udvarral várjuk a fürdőzőket.

Végezetül egy jó hír: Fürdőnkben Keszeg Karcsi Kölyök Strandja újra megnyitja kapuit június 15-től, ahol az előző években már megszokott, izgalmas programokkal várjuk a mókára vágyó gyerekeket! A részletek bővebben hamarosan elérhetőek a www.agarditermal.hu weboldalon, és Facebook oldalunkon.

Szeretettel várjuk a család apraja-nagyját az Agárdi Gyógy-és Termálfürdőben!