Leírás

Az Agárdi Strand Trappolda tulajdonképpen egy tematikus park/játszótér az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőn belül.

A gyerekeket elbűvölő háttérsztori szerint, az Agárdi Fürdő „VILÁGSZERTE” 😊 ismert kabalája, Keszeg Karcsi az idei évtől kilép a szárazföldre és elutazik egy trópusi helyre, ahol – ha kedve tartja – motorcsónakázhat a pálmafák alatt, átcsúszhat a sivatagi homok felett, vagy bennszülöttekkel tetováltathatja magát. Az izgalmakat rejtő dzsungel úton autózhat a menő jeepjével, és még számtalan kalandban lehet része.

A Trappolda egy igazi kalandokkal teli park a Fürdőn belül, ahol a fürdőjegy megváltásával térítésmentesen vehetik igénybe a szolgáltatásokat a gyerekek 14 éves korig.

Nyári szezonban (a vakáció kezdetétől június 16.-tól az augusztus 20.-át követő hétvégéig) animátorok foglalkoznak a kicsikkel minden nap 10:00-18:00 óráig, ezzel is tehermentesítve a szülőket, nagyszülőket, akik pálmafák árnyékából nézhetik a gyerek játékát. A játszótér azonban továbbra is várja a gyerekeket.

Attrakcióink: 

Légvár
A Trappolda területén egy hatalmas, árnyékolóval fedett ugrálóvár várja a gyerekeket. A dzsungel világot megidéző légvár több korosztálynak megfelelő csúszdával, kúszásra, mászásra és bokszolásra is alkalmas felületekkel is rendelkezik a felhőtlen szórakozás érdekében.

Vízidodzsem
Akkumulátorral működő, óriás úszógumival körülvett kormányozható kishajóink kialakításuknak köszönhetően már a legkisebb gyerekeket is egy vízidodzsemparkba repítik, ahol a legnagyobb biztonságban szelhetik a habokat.

A vízidodzsem használatára vonatkozó súlykorlát 50 kg!

Hullámokkal Trappoló 01
A vízparti hangulat megteremtéséhez járul hozzá a játszótéren található, a forgalomból már kivont motorcsónak, a hullámokkal Trappoló 01, ami lehetőséget nyújt arra, hogy egy kis időre bárki hajóskapitánnyá váljon.

Csúszó pálya
Csúszó drótkötél pályáink egy kis kalandpark hangulatot is csempésznek a medencék mellé. A kérdés már csak annyi: ki ér le hamarabb?

Csúszdák, hinták
A Trappolda kialakítása során természetesen a hagyományosnak mondható játszótéri elemek sem maradhattak el, úgy mint a csúszda, a hinta, a mászóka, a lépegető vagy éppen a homokozó. Ezeken az eszközökön túl ugróasztalok is várják a gyerekeket.

Animátor foglalkozások
A Trappolda területén található játékok és eszközök használatában animátor kollegáink vannak vendégeink segítségére minden nap 10:00 és 18:00 óra között, továbbá különféle programokkal és csillámtetoválással is várják a gyerekeket. 11 órakor medence partival, 14:00 órakor kézműves foglalkozással, 15:00 órakor sorversennyel készülnek, 16:00 órakor pedig maga Keszeg Karcsi, a Fürdő kabalafigurája látogat el a Trappoldába.

Gokart park
A Trappoldába látogató gyerekek különböző gokartokat, rollereket is kipróbálhatnak a kifejezetten erre a célra épített gokart parkban.

Gamer ház
Fürdőnk azokra a gyerekekre is gondolt, akik szívesen vesznek játékkonzolt a kezükbe. Gamer házunkba érkezve többféle Play Station játékban is versenybe szállhatnak egymással, valamint kipróbálhatják a VR szemüveget is.  

Keszeg Karcsi letölthető játékai:

Keszeg Karcsi részlet kereső

Keszeg Karcsi különbség kereső és kifestő

Keszeg Karcsi összekötős