Galéria

Megnézem

Fedett játszóház

Fedett családi élménymedencétől egy karnyújtásnyira található az egész évben üzemelő és különdíj mentes beltéri játszóház, mely 30m²-en garantálja a kisebbek felhőtlen szórakozását.

Galéria

Megnézem

Kültéri játszóterek

900 hektárnyi területen elnyúló, csodálatos zöld környezetben valóságos gyermekparadicsom található: közel 500m² területen egy minden korosztály számára megfelelő, gyermekbarát szőnyeggel borított interaktív játszótér várja a lurkókat. Itt valóban a mászó csecsemőtől a fára mászó tinédzserig minden gyermek megtalálja szórakozását.

Galéria

Megnézem

Keszeg Karcsi Kölyökstrandja

Szeretettel várjuk a gyerkőcöket a 2021-es szezonban is! A nyári szünidő alatt Keszeg Karcsi, a fürdő kabalafigurája várja a legkisebbeket és a kicsit nagyobbakat, amíg a szülők, nagyszülők a termálfürdőben vagy a strandon pihenik ki a hétköznapok fáradalmait. Minden nap 10 és 18 óra között animátorok szórakoztatják az apróságokat a Kölyökstrandon, izgalmas játékokkal, vetélkedőkkel kötve le a lurkók energiáját. A fürdő udvarán a színes kötélkerítésekkel övezett területen ugrálóvár, X-box, trambulin várja a gyerkőcöket, élő-tekepályán lehet nagyokat csúszni, óriás-malom alkatrészeit összerakni, vagy az évek óta igen népszerű „pénzfürdőben” próbára tenni a „gazdagodási” esélyeket. Aki pedig nyugalmasabb elfoglaltságra vágyik, kifestő, színező várja. Az animátorok naponta több alkalommal vetélkedőt hirdetnek, amelynek résztvevői jutalmat kapnak, a győztes pedig egy oklevelet tehet el emlékbe. Sőt, hétvégente extra nyeremények, meglepetések várják a logikai, ügyességi és készségfejlesztő játékok résztvevőit. Mindezek mellett Keszeg Karcsi naponta megmozgatja a táncos lábúakat: a nyár slágerére ropott közös táncra hívja a kicsiket az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő életnagyságú kabalafigurája. Mindez a fürdővendégek számára teljesen ingyenesen áll rendelkezésre a nyári szezonban, a szünidő alatt. (Fürdőnk a programváltozás jogát fenntartja!)