Keszeg Karcsi Kölyökstrandja

Szeretettel várjuk a gyerkőcöket a 2021-es szezonban is!

A nyári szünidő alatt Keszeg Karcsi, a fürdő kabalafigurája várja a legkisebbeket és a kicsit nagyobbakat, amíg a szülők, nagyszülők a termálfürdőben vagy a strandon pihenik ki a hétköznapok fáradalmait.

Minden nap 10 és 18 óra között animátorok szórakoztatják az apróságokat a Kölyökstrandon, izgalmas játékokkal, vetélkedőkkel kötve le a lurkók energiáját. A fürdő udvarán a színes kötélkerítésekkel övezett területen ugrálóvár, X-box, trambulin várja a gyerkőcöket, élő-tekepályán lehet nagyokat csúszni, óriás-malom alkatrészeit összerakni, vagy az évek óta igen népszerű „pénzfürdőben” próbára tenni a „gazdagodási” esélyeket.

Aki pedig nyugalmasabb elfoglaltságra vágyik, kifestő, színező várja. Az animátorok naponta több alkalommal vetélkedőt hirdetnek, amelynek résztvevői jutalmat kapnak, a győztes pedig egy oklevelet tehet el emlékbe. Sőt, hétvégente extra nyeremények, meglepetések várják a logikai, ügyességi és készségfejlesztő játékok résztvevőit. Mindezek mellett Keszeg Karcsi naponta megmozgatja a táncos lábúakat: a nyár slágerére ropott közös táncra hívja a kicsiket az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő életnagyságú kabalafigurája.

Mindez a fürdővendégek számára teljesen ingyenesen áll rendelkezésre a nyári szezonban, a szünidő alatt.

(Fürdőnk a programváltozás jogát fenntartja!)