A mi „kis” Szaunafalunk Klub

Kedves Szaunakedvelő Barátunk!

Köszöntünk Téged a Mi kis Szaunafalu Klubunk oldalán. 😊 Örülünk, hogy ránk találtál. Téged is várunk, ha minőségi, testet-lelket melengető, feltöltő programra vágysz!  

Szeretnénk bemutatkozni Neked…

Ahol megtalálod az egészséges szaunázás bázisát: az az Agárdi Gyógy-és Termálfürdő. Kicsiny, de annál bájosabb hangulatú szaunarészlegünkből kihoztuk a 2022-23-as szaunaszezonra a maximumot! Ezt azt jelenti, hogy októbertől megszépült környezetben, különleges szauna és wellness élményt szaunaestekkel és éjszakai fürdőzéssel várjuk kedves Vendégeinket!

Az egész napos hajtás utáni, estére minőségi kikapcsolódást kereső felnőttek, párok, baráti társaságok igényeire szabott programok időpontjai 2022. október 1-től:

 • szerdánként és péntekenként 17:30-21:30 között
 • szombatonként 18:30-22:30 között

Szaunafelöntéseink testet-lelket átjáró élményéről szakképzett, profi csapatunk gondoskodik, szombatonként pedig a legnépszerűbb és a szaunamesterséget legmagasabb szinteken végző fellépőkkel is találkozhattok nálunk!

A szaunaprogramok során a legjobb minőségű anyagokat használjuk, továbbá a fűszerkertünkből a legfrissebb növények használatával tesszük különlegessé a felöntéseket.

Ezen felül, szombatonként további szabadprogramokon is részt vehetnek Vendégeink. S hogy miért lesznek különlegesek ezek az esték? Mert olyan programot biztosítunk Neked, Nektek…ahol garantáljuk a kikapcsolódást, kinek-kinek saját hangulata szerint. Egy kis kedvcsináló leendő programjainkból:

 • Elmélyültebb…csendesebb meditációs programra vágysz, ahol lelkedet zene simogatja? Vízi jóga vagy tibeti hangtálas vízen lebegés…
 • Aktívabb kikapcsolódásra vágysz? Mozognál, egyensúlyoznál, táncolnál, tornáznál egy kicsit a vízben? Zumba, aquafitness…
 • Esetleg jól esne egy lelket átjáró beszélgetés miközben testedet átöleli gyógyító vizünk melege? Szakemberek által vezetett tematikus beszélgetések a medencében…

A szaunaestekhez természetesen hozzáillő ételekkel és italokkal is készülünk, hogy teljes legyen az élmény…, legyen az egy friss zöldég-, gyümölcssaláta vagy épp egy gusztusos paraszttál. Az estek folyamán teasarokkal kedveskedünk a szaunában.

Hangulatos fények, relax zene…kell ennél több?

Ha kedvet kaptál ellátogatni hozzánk szaunaestjeikkel egybekötött fürdőzéseinkre, válaszd ki havi programunkból a kedvedre valót! Katt a programért: www.agarditermal.hu/AmikisSzaunafalunkKlub

Ráadásul…mindez csak a kezdet. Aki ismeri fürdőnket, tudja, hogy mi mindig nagyot álmodunk, és meg is valósítjuk álmainkat! Kis Szaunafalunk terveink szerint tovább nőhet, és mihamarabb valódi szaunafalu kínálatával kápráztathatunk el Benneteket… de addig is, mindent megteszünk Vendégeink maximális wellness élményéért!

Célunk, hogy közösséget építsünk, így legaktívabb Vendégeink részére egy zárt Facebook csoportot is létrehoztunk. Klubtagjaink részére folyamatosan bővülő előnyöket biztosítunk majd! 😉 Kövessetek minket felületeinken, hogy minden aktuális infónkról mihamarabb értesüljetek:

 

Fontos információk a szaunaestekkel kapcsolatban:

Jegyárak:

Szaunaest belépők SZERDA és PÉNTEK:

 • Szaunaest belépő (tartalmaz 3 db felöntést, valamint az est programjait): 7 900 Ft
 • Fürdőbelépő szauna használattal: 5 900 Ft
 • Sima fürdőbelépő: 3 900 Ft
 • Szaunafelöntés db ár (szabad helyek függvényében): 1 500 Ft
 • Szaunás kiegészítő jegy*: 2 500 Ft
 • Fürdőbelépő kiegészítő jegy*: 1 500 Ft

Szaunaest belépők SZOMBAT:

 • Szaunaest belépő (tartalmaz 3 db felöntést, valamint az est programjait): 8 900 Ft
 • Fürdőbelépő szauna használattal: 6 900 Ft
 • Sima fürdőbelépő: 4 900 Ft
 • Szaunafelöntés db ár (szabad helyek függvényében): 1 500 Ft
 • Szaunás kiegészítő jegy*: 3 000 Ft
 • Fürdőbelépő kiegészítő jegy*: 2 000 Ft

*: Szaunás kiegészítő jegy, illetve fürdőbelépő kiegészítő jegy érvényes napi fürdőbelépő mellé vásárolható, mellyel látogatóvá válik az esti szaunaprogram is. A kiegészítő jegy megvásárlásával szaunás fürdőbelépőre illetve sima fürdőbelépőre egészíthető ki a napijegy. Szaunaest belépő csak önmagában vásárolható, kiegészítővel nem.

A szaunaestek limitált férőhelyesek, emiatt a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: https://forms.gle/1MYPotqjUAPYFfKu9

vagy a szaunafoglalas@agarditermal.hu e-mail címen a rendezvény előtti napon 12:00-ig. A foglalás előre utalás után válik élessé. Az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben küldjük.

A szaunaprogramok kizárólag fürdőruhamentesen, szaunalepedőben vagy egyéb textíliában látogathatók.

Egy szaunaprogramra legfeljebb 10 főt tudunk befogadni. A programok 2 turnusban indulnak.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

HAVI PROGRAMUNK: