Márciusi éjszakai fürdőzés és szauna estek az Agárdi Fürdőben!

Fedezd fel te is a wellness minden varázsát!
Nincs is ennél jobb mód arra, hogy kiélvezd az élet minden percét, mint hogy átadod magad a szaunaestek és a fürdőzések melegének az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben!
Szauna Éjszakák: Szaunaestjeinket a test és a lélek felfrissítésére terveztük, a hűvös esték közepette a meleg és a nyugalom menedékét kínálva számotokra. Tapasztald meg a hőterápia előnyeit, miközben elbűvölő szaunáinkban lazítasz.
Éjszakai termálfürdőzés: Merülj el gyógy- és termálmedencéink nyugtató ölelésében a csillagos éjszakai égbolt alatt. A hűvös levegő és a meleg víz kontrasztja nemcsak élénkítő, de hihetetlenül jótékony hatású is az egészségünkre.
Extra programok: Relaxálj a tibeti hangtálak nyugtató dallamára, csatlakozz egy élénkítő vízi aerobik edzésre vagy próbáld ki a dinamikus Aqua Zumbát®!
TUDTAD hogy a szaunázás…?!
  • Immunrendszer erősítő: A termálfürdőzés és a szaunázás erősítheti a szervezeted védekezőképességét, így segítve egészséged megőrzését a hidegebb hónapokban is.
  • Csökkenti a stresszt és a szorongást: Engedd el a napi gondokat, miközben áztatod magad és kiizzadod magadból a feszültséget, így nyugodtan és felfrissült érzéssel távozhatsz tőlünk.
  •  Javítja a vérkeringést: Fokozza a véráramlást, ezáltal meleg, megnyugtató érzést biztosítva a tested-lelked minden porcikájában.
  • Bőrfiatalító hatású: Mondj búcsút a száraz, repedezett téli bőrnek, mivel a termálfürdőzés és a szaunázás elősegíti a bőr hidratáltságát és vitalitását.
Siess, mert a férőhelyek limitáltak! Ugye foglaltál már?!
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az alábbi napokon kiemelt időszaki (hétvégi) áraink érvényesek: március 15.-16.-17., március 29.-30.-31., április 1.
Jegyvásárlás a helyszínen, a Fürdő jegypénztárában lehetséges.
————————————————————————–
További kérdésed van? Állunk rendelkezésre!