Szaunaest és éjszakai fürdő programjaink november 23-25-26.!

Munka után irány az Agárdi Gyógyfürdő! Éjszakai fürdőzésre és profi szaunamestereink által tartott szaunaestekre várunk Benneteket szerdánként és péntekenként!

Szombatonként extra programon is részt vehettek!

Várunk Benneteket az elmúlt időszakban hangulatosabbá varázsolt mi “kis” Szaunafalunkba! 😉  

Ezen a héten is remek szauna programokkal és éjszakai fürdőzéssel várunk Benneteket! (November 23-án, 25-én és 26-án!)
Szerdán és pénteken 17:30-tól, szombaton 18:30-tól itt a helyetek, ha igazi szaunarajongók vagytok!
Ha csak egy kis munka utáni pihire vágytok, itt adott minden ahhoz, hogy feltöltődjetek gyógyvizünkben!
Szombat este rázzátok velünk Aqua zumba extra programunkon!
ÚJDONSÁG!! Szaunafelöntéseinkre immáron az alábbi űrlap
kitöltésével vagy a szaunafoglalas@agarditermal.hu e-mail címen is regisztrálhatsz! A helyek korlátozottak, foglalj minél hamarabb!
November 23-án, szerdán várunk Benneteket 17:30-tól 21:30-ig egy hétköznapokba csempészett relax szauna programra, 3 felöntéssel 18:00, 19:00, 20:00 valamint 18:30, 19:30, 20:30-kor. Ha csak csobbannátok egyet munka után, akkor is jó választás!
Lazíts november 25-én, péntek este az Agárdi Fürdőben! 17:30-tól esti, éjszakai fürdőzésre várunk, profi szaunamestereink pedig igazi klasszikus szaunaesttel készülnek! A felöntések 18:00, 19:00, 20:00 valamint 18:30, 19:30, 20:30-kor kezdődnek szaunakabinjainkban.
November 26-án, szombaton, Varga Zsuzsival hozzuk formába magunkat gyógyvizes medencénkben, az Aqua zumba Téged is vár! A szaunában profi vendég szaunamestereink: Bakai Dóri és Sirián Laci gondoskodnak a forró hangulatról! A szaunafelöntésekre a helyek korlátozottan állnak rendelkezésre, foglald le a jegyedet még ma! (Az Aqua zumbán fürdőjegy, szaunás fürdőjegy, vagy szaunaest jegy vásárlása esetén is részt vehettek!) Várunk szeretettel! 

A szaunaprogramok limitált férőhelyesek, ezért lehetőséget biztosítunk az előzetes regisztrációra. Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével

Kattints: https://forms.gle/huBuaf8tktCMez3a9

vagy a szaunafoglalas@agarditermal.hu e-mail címen, a rendezvény előtti napon 12:00- ig lehet. Természetesen a helyszínen is vásárolható belépőjegy a férőhelyek függvényében.
A foglalás előreutalás után válik érvényessé. Az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben küldjük meg.

 

Ne hagyjátok ki ezt az élményt!😉