Egészségéért mindent az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben!

Beköszöntött a hűvös idő, a jégkását forrócsokira, a strandolást meleg gyógyfürdőre cseréljük. S ha már ott vagyunk, szaunázzunk is egyet! Ebben az időszakban mindent meg kell tennünk az immunrendszer támogatásáért és erősítésérért. Az Agárdi Fürdőben a gyógyászati szolgáltatások mellett az immunrendszer legnagyobb támogatója a szauna. A szauna jótékony hatásait nem lehet elégszer kihangsúlyozni. A szaunában lévő magas hőmérsékleten az erek kitágulnak és nő a pulzus, ettől kezdünk el olyan hamar izzadni. A test ezzel a fokozott izzadással igyekszik kompenzálni a forróságot, hogy a szervezet hőháztartása egyensúlyban tudjon maradni. A belélegzett meleg levegő tisztító hatással van a tüdőre és felsőbb légutakra, növeli a tüdőkapacitást. A rendszeres szaunázás enyhítheti az asztma tüneteit is. Novemberi programjainkra boszorkányosan immunerősítő, bőrkényeztető felöntéseket állítottunk össze Vendégeinknek. 😊

Azok számára, akik időben megkezdik a karácsonyi készülődést és az ajándékok beszerzését, jó hír, hogy a 2020-as karácsonyi jegy- és bérletkollekciónk már elérhető személyesen Fürdőnk pénztárában, illetve online az info@agarditermal.hu e-mail címen is rendelhetők. Az idei évben a megszokott fél éves érvényeség idő helyett 1 évig felhasználhatók a jegyek, bérletek, utalványok! Legyen az új év kezdete mindenki számára pihentető és szórakozással teli!

Az elmúlt hetekben nagy népszerűségnek örvendő új szolgáltatásunk a Lotti baba- és kisgyermek úszás keddi napokon továbbra is elérhető! 😊 A foglalkozásokat 8:00 órától fél órás turnusokban a beltéri családi medencénkben tartjuk. További információ elérhető honlapunkon, jelentkezés a www.babauszas.org weboldalon.

Nyugdíjas Vendégeink számára december 23-ig érhető el a gyógyászati akció, melynek keretén belül rendkívüli kedvezménnyel vehetik igénybe Fürdőnk balneoterápiás kezeléseit. Gárdonyi, agárdi, dinnyési nyugdíjasok számára a kezeléssorozat 22.500 Ft, így a 60 db kezelést 375 Ft-os darabáron igényelhetik. Erősítsék immunrendszerüket, s válasszák a szabad mozgás örömét! Az Agárdi Gyógy-és Termálfürdő tökéletes, és biztonságos helyszínt biztosít mindehhez!

Sok szeretettel várjuk kedves Vendégeinket! 😊