Őszi újdonságok az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben!

Ahogy azt már megszokhatták kedves Vendégeink, minden szezonban készülünk valamilyen újdonsággal. Ez alól a 2020-as őszi szezon sem lesz kivétel, ugyanis 2020. október 6-tól végre Fürdőnkben is elérhető lesz a Lotti baba- és kisgyermek úszás! 😊 A foglalkozások október 6-tól indulnak, keddenként 8:00 órától fél órás turnusokban a beltéri családi medencénkben. További információ elérhető honlapunkon, jelentkezés a www.babauszas.org weboldalon. Már nagyon várjuk a legkisebbeket is a Fürdőnkbe!

Az ősz megérkezésével egy időre elbúcsúztunk kültéri élménymedencénktől. De nincs miért búsulni, hiszen Fürdőnk minden időben élményt nyújt, a többi medencében, szaunáinkban, játszóházunkban és gyógyászati kezeléseinken zavartalanul pihenhetnek, regenerálódhatnak, kikapcsolódhatnak Vendégeink.

A nyári szezon zárásával jegyárainkat csökkentettük. A 4.100 Ft-os felnőtt jegyünk október 1-től 3.900 Ft, nyugdíjas és gyermek jegyárunk 2.900 Ft helyett 2.600 Ft lett, míg családi egész napos belépőnk (2 felnőtt, 1 gyermek részére) 8.800 Ft, szaunás fürdőbelépőnk pedig 4.900 Ft-ra csökkent.

A szaunázás szerelmeseit örömmel értesítjük, hogy hosszas kihagyás után, október 3-tól szauna felöntéseink újra elérhetőek! Hétköznapokon és hétvégén is naponta kétszer fergeteges programmal színesítjük a szaunázás élményét! Szaunamestereink testet-lelket tápláló programokkal készülnek, a forró hangulat garantált! 😉. Részletes program megtekinthető honlapunkon!

Nyugdíjas Vendégeink számára továbbra is elérhető a gyógyászati akció, melynek keretén belül rendkívüli kedvezménnyel vehetik igénybe Fürdőnk balneoterápiás kezeléseit. Gárdonyi, agárdi, dinnyési nyugdíjasok számára a kezeléssorozat 22.500 Ft, így a 60 db kezelést 375 Ft-os darabáron igényelhetik. Erősítsék immunrendszerüket, s válasszák a szabad mozgás örömét! Az Agárdi Gyógy-és Termálfürdő tökéletes, és biztonságos helyszínt biztosít mindehhez!

Sok szeretettel várjuk kedves Vendégeinket! 😊