Egy új év az Agárdi Gyógy-és Termálfürdőben

Hamar elrepült az előző év… Engedjék meg, hogy az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő teljes csapata nevében boldog új évet kívánjunk minden kedves hozzánk ellátogató vendégünknek! Kívánjuk, hogy az új évtizedben mindenki élje meg a pillanatokat, teljesüljenek az álmok, és a kitűzött célok.

Megalapítása óta rengeteg változáson ment keresztül Fürdőnk…Mi, az Agárdi Gyógy-és Termálfürdőben azon fogunk dolgozni az elkövetkező években is, hogy egyre magasabb színvonalon, minőségi, az igényeknek megfelelő szolgáltatásokkal bővítsük termékpalettánkat mind a szórakozás, mind a pihenés területén.

Egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk, a gyógyászat kezelési csomagját 2020. január 2-tól ismét akciós áron érhetik el a vendégeink. A már megszokott 60 db kezelés kiíratása esetén, 42.000-51.000Ft helyett most 21.000Ft-ért (350Ft/kezelés) vehető igénybe a szolgáltatás a Fejér megyei nyugdíjasok számára. A gárdonyi, agárdi és dinnyési nyugdíjasoknak 18.000Ft-ért (300 Ft/kezelés) igényelhető!

Visszatérő vendégeink számára a kezelés sorozat igénybevételének rendje ismerős lehet. Háziorvosi beutaló szükséges a reumatológiára, ahol a szakorvos írja ki a páciens egyedi igényeinek megfelelő kezelés sorozatot. A fürdőben üzemelő reumatológiai szakrendelés előzetes bejelentkezés alapján várja a beutalóval rendelkezőket. (Bejelentkezés: + 36 22/579-248, hétfő-péntek 13:00-15:00 között.) Ezután a kiírt kezelésekkel már csak be kell jelentkezni a fürdő recepcióján és regisztrálni a kezelésekre (regisztráció minden hétköznap 8.00-15.00 között személyesen a TB kartonozóban), és indulhat is a gyógyító pihenés. További információért keresse fel honlapunk híreit a www.agarditermal.hu oldalon.

Rengeteg ötlettel és lehetőséggel vágunk bele az új évbe. Reméljük, hogy Önök is velünk tartanak és izgalommal követik az Agárdi Gyógy-és Termálfürdő következő évtizedeit.

Sok szeretettel várjuk minden kedves vendégünket az Agárdi Gyógy-és Termálfürdőben!