Fürdőnk gyógyászati akcióját meghosszabbítottuk!

KEDVES FEJÉR MEGYEI NYUGDÍJASOK!

FÜRDŐNK GYÓGYÁSZATI AKCIÓJÁT MEGHOSSZABBÍTOTTUK

 

2020. január 1. és 2020. február 29. között a TB által támogatott balneoterápiás gyógykezeléseit (medencefürdő, iszappakolás, víz alatti csoportos gyógytorna, súlyfürdő, gyógymasszázs, szénsavfürdő, víz alatti sugármasszázs) ismét kedvezménnyel és a már megszokott pihentető környezetben élvezhetik a Fejér megyei nyugdíjasok az Agárdi Gyógy-és Termálfürdőben. A maximálisan igényelhető, 60 db kezelés esetén 42.000-51.000 Ft helyett 21.000 Ft-ért (350 Ft/kezelés) vehetik igénybe a szolgáltatásokat.

A GÁRDONYI, AGÁRDI, DINNYÉSI NYUGDÍJASOK SZÁMÁRA MINDEZ 18.000 FT-ÉRT (300 FT/KEZELÉS) IGÉNYELHETŐ!

 

Mit kell tennie?

 1. Keresse fel háziorvosát és kérjen beutalót reumatológiai szakrendelésre!
 2. Keresse fel az ország bármely reumatológusát és írassa ki a 60 kezelést az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőbe (a fürdő rendelkezik reumatológiai szakrendeléssel, időpont egyeztetés minden hétköznap 13.00-15.00 óra között a 22/579-248-as telefonszámon)
 3. A kiírt kezelésekkel jelentkezzen a fürdő recepcióján és regisztráltassa magát a kezelésekre (regisztráció minden hétköznap 8.30-15.00 között személyesen)!
 4. Végezetül élvezze a fürdő kényeztető és regeneráló gyógyszolgáltatásait.

 

Fontos tudni valók:

 • A kezelés regisztrációja 2020. január 2-tól kell, hogy történjen. A kedvezmény első és utolsó napján jelentkezőknek is jár a kedvezmény, függetlenül attól, hogy a kezeléseket korábban írta ki az orvos (a beutalónak érvényesnek kell lennie), vagy majd csak a kedvezmény utáni időszakban járja le a kezeléseket.
 • A 60 kezelés 4×15 kezelésből áll (egy nap 4 féle kezelés – medencefürdő + 3 kezelés – 15 alkalommal).
 • A napi 4 db kezelés egyike minden esetben a medencefürdő (01).
 • A gyógykezelések hétköznap, 8.05-16.35 óra között vehetők igénybe.
 • A beutalók minden esetben (háziorvosi és reumatológusi) 30 naptári napig érvényesek, a kezeléseket pedig azok megkezdésétől számítva 56 naptári napon belül kötelező lejárni!
 • A kedvezményes utazást kizárólag a kezelések napján lehet igénybe venni.
 • Az akció keretén belül kizárólag kórházi igazolás vagy kontraindikációs okok előfordulása esetén áll módunkban pénzvisszafizetéssel és/vagy kezeléspótlással élni!
 • A kedvezmény csak érvényes nyugdíjas igazolvány és lakcímkártya felmutatása mellett igényelhető!

 

Szeretettel várjuk a pihentető regenerációra!

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő