Szépség és egészség mesterfokon!

A modern kor emberének egy olyan helyre van szüksége, ahol teljesen kikapcsolódhat és regenerálódhat, ahol a vérerek és a bőr pórusai kitágulnak, majd összehúzódnak a váltakozó hideg-meleg levegő hatására. Ahol a verejtékezés során a méreg anyagok is távoznak a szervezetből és ahol a meleg levegő segíti a légzőszervek működését. Wellness élmény tűzforrón, ez a szauna, egy hely a megelőzésre és gyógyításra.

Az Agárdi Gyógy-és Termálfürdő törzsvendégei már megszokhatták, hogy minden évben újításokkal készülünk. Vendégeink körében az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk a szauna, ahol az idei szezonra frissítettük egy kicsit a környezetet, új eszközökkel és dekorációval egy magasabb színvonalra lépünk.

Profi szauna mestereink gondoskodnak róla, hogy felöntéseink alatt a vendégeik hátán a hideg futkosson az alig elviselhető a hőségben és a hangulat éppen úgy, mint a levegő, folyamatosan forrósodjon. Évszaknak és ünnepnek megfelelően, különböző illatokkal és aromákkal fűszerezik meg és vegyítik el a forró levegőt, míg ezek belélegezve hatnak, addig a különféle bőrradírok, tápláló krémek használata után a bőrünk még puhábbá, selymesebbé válik. A kb. 15 perces forrósági ingert lehűlés és relaxáció követi, amelyre egy csendes, pihenő helyiséget biztosítunk, ahol megnyugtató zene, illat és tea a várja a nyugalmat keresőket.

Próbálják ki az érzést, amikor az illatos, forró levegő átjárja a testüket és ellazítja minden porcikájukat.

Szeretettel várjuk az Agárdi Gyógy-és Termálfürdőben!