Élménnyel teli egészség!

Jött és ment egy újabb nyár, fürdőnkben rengeteg élménnyel zárjuk az idei nyarat, reméljük mindenki feltöltődött D-vitaminnal, ásványi anyagokkal, lángossal és teljes energiával veti bele magát újra a mindennapi feladatokba.

Szeptember beköszöntével az ősz újra kopogtat, véget érnek a meleg napsütéses nappalok és egy időre a lángost sem érezzük igazinak, viszont egy csípős reggel után is jóleső melegséggel ázhatunk az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő medencéiben. Az ősz megérkezésével energia forrásainkhoz is nehezebb hozzájutni, azonban fürdőnk gyógyvizei segítenek szervezetünknek, hogy változatos ásványi anyagokhoz jussanak és segítsék a mindennapi működést. Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő szeretné ösztönözni az embereket, hogy az őszi időben is figyeljenek oda a szervezetükre. Ezért az élménnyel teli egészség programunk tovább folytatódik! Balneoterápiás kezeléseinkkel segítjük a Fejér megyei nyugdíjasokat, hogy megerősíthessék az immunrendszerüket, enyhíthessék panaszaikat és az esetleges problémákat is megelőzhessék.

Idén 2019. szeptember 2-tól 2019. december 23-ig tart gyógyászati akciónk. A már megszokott 60 db kezelés kiíratása esetén, 27.000-30.000Ft helyett most 15.000Ft-ért (250Ft/kezelés) vehető igénybe a szolgáltatás a Fejér megyei nyugdíjasok számára. A gárdonyi, agárdi és dinnyési nyugdíjasoknak mindez továbbra is 13.000Ft-ért (217 Ft/kezelés) igényelhető!

Visszatérő vendégeink számára a kezeléssorozat igénybevétele már ismerős lehet. A megszokottak szerint idén is háziorvosi beutaló szükséges a reumatológiára, ahol a szakorvos írja ki a páciens egyedi igényeinek megfelelő kezeléssorozatot. A fürdőben üzemelő reumatológiai szakrendelés előzetes bejelentkezés alapján várja a beutalóval rendelkezőket. (Bejelentkezés: + 36 22/579-248, hétfő-péntek 13:00-15:00 között.) Ezután a kiírt kezelésekkel már csak be kell jelentkezni a fürdő recepcióján és regisztrálni a kezelésekre (regisztráció minden hétköznap 8.00-15.00 között személyesen a TB kartonozóban), és indulhat is a gyógyító pihenés.

Szeretettel várjuk a regeneráló pihenésre!

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő