“A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.” (Szent Ágoston)

A Termál Kemping zöld lombkoronái elzárják a világ elől az alattuk megbúvó madárfészkek reggeli zenéjét, melyet kempingünk vendégei megcsodálhatnak és élvezhetnek a reggeli napfényben úszó akácos sétány mentén.

A lassan ránk törő tavasz jelei már megmutatkoztak… illatosan virágzó gyümölcsfák, aranyeső, és kibújó nárciszok, tulipánok előtt megyünk el nap mint nap, ami azt is jelenti, hogy az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőhöz tartozó Termál Kemping 2019. április 23-ától újra megnyitja kapuit vendégei előtt. A természet lágy ölén elhelyezkedő kempingben a család minden tagja megtalálja a szabadságát.

Az aktív és a passzív pihenni vágyók számára rengeteg lehetőség nyílik a fürdőben és a kempingben, valamint a Velencei-tó közvetlen közelében. A kemping színvonalas szolgáltatásai mellett, minden vendég belépési lehetőséggel élhet az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőbe. Egy frissítő délelőtti velencei-tavi kerékpártúra után, már csak a medence hősítő simogatása esik jobban, ahol a szülők nyugodtan kikapcsolódhatnak, míg a gyerekek belevethetik magukat a mókába a medencékben, a beltéri játszóházban, és a kültéri játszótéren is.

A napot megkoronázhatja egy közös grillezés, egy könyv megnyugtató társasága egy kempingszékben elhelyezkedve, a lemenő nap fényében, vagy egy társasjáték parti a kemping társalkodójában. Az éjszaka leszálltával a tücskök megnyugtató, ciripelő társaságában csukódnak le a fáradt szemek.

“A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.” (Szent Ágoston)

Sok szeretettel várjuk pihenni vágyó Vendégeinket!

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő