Hogyan éljük túl a tavaszi fáradtságot?

Lassan magunk mögött hagyjuk a szürke, zord, latyakos telet és lassacskán átveszi a helyét melengető tavaszi napsütés. Reggelente madárcsicsergés és napfény köszönt, hosszabbodnak a nappalok és végre kibontakozik a természet igazi színvilága…

Ez az átalakulás kihat a szervezetünkre is, amely próbálja felvenni a változás tempóját. De a fénytelen téli hónapok, a vitamin és a mozgás hiány miatt nem tud lépést tartani vele, ezért kell folyamatos küzdelmet folytatnunk az állandó fáradság és kimerültség érzése ellen, mely akár több hónapig is befolyásolhatja a mindennapjainkat.

Azonban könnyedén felvehetjük a harcot és visszaszoríthatjuk ezt az érzést. Ennek legegyszerűbb módja, ha beülünk az Agárdi Gyógy-, és Termálfürdő egyik termálmedencéjébe és hagyjuk, hogy a melegvíz hullámai elmossanak minden gondot és bajt. Hagyjuk, hogy a termálvíz ásványait beszívja a testünk és újjászületve, felfrissülve térjünk vissza a mindennapokhoz. A kültéri medencében részesei lehetünk a természet kibontakozásának. A selymes vízben elmerülve és a fejünket hátra hajtva élvezhetjük az arcunkat melegen simogató napsugarakat, hallhatjuk a madarak vidám énekét és láthatjuk, ahogy a fák üde zöldbe borulnak.

Sok szeretettel várunk mindenkit az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben!